Balkan Travel-luksuzni dvojezični vodič

Balkan travel Srbija – sve čime se ponosimo

Novi broj časopisa „Balkan Travel“ posvećen Srbiji i njenim prelepim destinacijama koje za čitaoce otkrivaju javne ličnosti biće dostupan na kioscima u Srbiji i regionu, uključujući Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju.
„Balkan Travel“ u ovom broju donosi niz zanimljivih priča o bajkovitim destinacijama u Srbiji, otkrivajući neobične podatke, zanimljivosti i predanja o Lepenskom Viru, Đavoljoj Varoši, kao i o drugim mestima o kojima se manje zna. Luksuzno dvojezično izdanje časopisa na 172 stranice predstavlja svojevrsni vodič u kojem poznati vode čitaoce kroz lepote Srbije na poseban način, svojim toplim i iskrenim pričama. Princeza Jelisaveta Karađorđević priča o srpskom gostoprimstvu i kutku Beograda u kojem posebno uživa, a za časopis o svojim omiljenim mestima u Srbiji govore zlatni, srebrni i bronzani olimpijci Jovana Preković, Milica Mandić, Tijana Bogdanović, Damir Mikec, kao i glumci Branko Cvejić, Svetislav Bule Goncić, fotograf Brajan Rašić i mnogi drugi. Autentične priče o Srbiji sa primesom ličnog doživljaja i perspektive kroz iskustva poznatih ličnosti daju poseban šarm i jednu novu dimenziju časopisu otkrivajući mnoštvo informacija i zanimljivosti o Srbiji.


Luksuzni dodatak o banjama Srbije otvara nova vrata otkrivajući zanimljivosti o banjskim lečilištima u Srbiji, među kojima je prelepa Vrnjačka Banja, biser srpskog spa turizma. Balkan Travel slikom i rečju čitaocima približava mnoge pojedinosti ove magično lepe destinacije u srcu Srbije. U dodatku magazin predstavlja spoj tradicije i modernog pristupa banjskom lečenju, rehabilitaciji i užicima koje nude wellness i spa centri, vodeći svoje čitaoce u obilazak lepota ovih mesta.


Izdavač časopisa Balkan Travel je udruženje Red Press.

Uskoro na portalu Balkan travel ćete moći pronaći i Idemo na put! Radujemo se saradnji i s uživanjem vam predstavljamo

Kontakt za medije
Aleksandra Novaković
PR Balkan travel časopisa
Mob: 069 2146353

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.