Poručite osmeh!

EKSKURZIJA – PUTOVANJE KOJE VRAĆA OSMEH NA LICE!

 

Jednu od najlepših uspomena mnogih detinjstava čine ekskurzije, obilazak znamenitih, predivnih lokacija te uživanje i sticanje uspomena iskustvo je koje se ne zaboravlja.

Svako od nas pod pritiskom brze i nelake svakodnevnice često u mislima posegne upravo za njima, kao kutku u kome stanuje bezbrižnost i jednostavna radost života. Sa jedinom željom da se u to vreme vrati shvatajući koliko je zapravo malo potrebno za istinski ispunjeno srce.

A šta ako je to, koliko god nemoguće izgledalo, ipak moguće, makar na dan?

Oživeti najlepše trenutke, a opet stvarati potpuno nove, to nude Sabai ekskurzije.

Mislite da znate Tajland?

Egzotičnu zemlju čiji osmeh ne prestaje 24/7.

U pravu ste, ali to je dragulj u moru dijamanata.

Da li ste znali tradiciju Thai naroda koja se ogleda kroz veličanstven performans umetnosti koja predstavlja prebogatu kulturu azijske kraljevine? Ili za najvišu tačku planine u blizini Similan ostrva koja pruža pogled koji okrepljuje duh i telo? Ili pak da safari putovanje nije samo u Africi, Tajland ima i to, ali i časove kuvanja, nezaboravno druženje sa majmunima, slonovima, bufalima, vožnju kanuom…

A za rajski Hong islands i boravak koji prožima apsolutnim spokojem, ili pak rolerkoster kroz 4 ostrva za potpun hedonistički doživljaj? To je Andamansko more. Što ne znači da treba zapostaviti reku Chaophraya, ni plovidbu kanalom. Uz poslasticu kakvu nosi Bangkok, impozantnu palatu kraljeva (i čitav jedan grad!), Wat Phra Kaew ili Hram Smaragdnog Bude. Marble temple mermernog hrama… A da ni tu nije kraj, reći će eskurzije kroz Ploveću pijacu, fascinantnu, jedinstvenu u svetu i naravno Koh Lanta, skriveni biser Tajlanda koji svom gostu makar na jedan dan otkriva pravo, najlepše značenje reči odmor, posle kojeg će sve u životu biti lakše, lepše, baš kao on.

U nedelji Vas očekuje mnogo napornih i neizvesnih dana, zar ne bi bilo savršeno da bar jedan izdvojite kako bi osetili slobodu, pružajući ljubav sebi i drugima, upoznajući jedan drugačiji svet, shvatajući da je i drukčije moguće živeti.

thai, sabai, blog1

Neka taj jedan ili više dana budu samo početak Tajlanda i Vas, veze koja se nakon uspostavljanja ne prekida nikada. Jer i kada niste, zapravo jeste tamo. Tajland Vas usrećuje, podseća i uči, onda kad je to najpotrebnije.

ekskurzija, tajland3Tokom cele godine, po najpovoljnijim cenama u regionu, kada god to poželite, znajte da su Sabai ekskurzije tu, uz Vas i svako Vaše iskušenje, dilemu ili avanturu. Ayutthaya, Siam Niramit, Phi Phi, Emerald pool, Phang Nga život čine lepšim.

U svetu odraslih osetite se bar jednom kao ono dete nekada. Ne sećajte se, živite ponovo. Ispunite sebi želju.

Ne čekajte da to neko uradi umesto Vas, poklonite duši novu ekskurziju, nove uspomene.

Zaslužuje.

Pogledajte naše aranžmane i poručite osmeh već danas – stići će Tajland!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.